Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Thursday, February 16, 2012

Percayakah korang..?

Amacam, ada berani ker..?


Sumber gambar dari rakan facebook.

10 comments:

*SiRibenMerah said...

yuckkkk..
adeshh..

geli gelemannnn wehhh~

AIRA said...

yucks....gelinya..no bran..hahaha

misz_eyza said...

erkk betul ker tue? macam super impose jer hihi...

al-lavendari said...

memang tak sanggup ..

* t.kasih kerana awak sudi bekunjung dan baca entri2 lama serta komen di blog uncle.

midonz said...

Pada hemat saya, gambar ni ori dan saya pernah terbaca artikel ni dalam surat khabar suatu masa lalu. Kiranya gambar dah lama diterbitkan... Cicak besar ni bukanlah tokek. Kalau takat nak pegang tu saya boleh lagi tapi kalau dah sumbat dalam mulut opss... tidak sanggup oit...

midonz said...

kepada al-lavendari : saya tertarik tajuknya maka tak perasan pula ia adalah entri lama.Apapun saya menyukainya. Terima kasih pak cik kesudian berkunjung ke laman saya yang tak berapa nak siap ni :D

eita said...

eeeeeiiiii....geli nya....

MaYa MustWany said...

hahaha,dh mcm letak ikan kering.kiki

shahdiana said...

sangat geli kot..meremang bulu roma...

midonz said...

eita, shahdiana > eh, takyah geli2lah... cube bayangkan ia adalah cicak pastik huahahahaha.... *gurau je tau*

maya > eh,trend baru tu... hehehe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...