Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Monday, February 13, 2012

Married



Quote yang cukup mendalam maksudnya dan bakal memberikan  impak yang sangat mendalam kepada si lelaki..   Renung2kan dan fikir dulu sebelum anda melaksanakannya...   Aku cuma terjumpa ni dalam salah satu laman Facebook kawan aku dan aku rasa ia patut di kongsikan bersama pembaca 'Tinta Midonz'.

5 comments:

khairul said...

hahahaha

EmpayarUtama said...

Adik aku cakap - Mampu (singular) kalu dah lebih dari satu jadi plural jadinya Mampus....

midonz said...

itulah.. apa pun kalau nak teruskan kena fikirkan dulu... masak nanti woo...

misz_eyza said...

hahaha madah berhelah yg boleh buatkan kaum lelaki tersenyum sampai ke telinga... (^_^)

midonz said...

susah tu kalau nak dpt green light.. kalau dapat pun kena la jaga hati dan perasaan org lain...
Anda free, meh jenguk tinta midonz pulak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...