Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Friday, February 17, 2012

Lawak biadap

Mesti tension pegawai peguatkuasa kalau baca statement ni...

14 comments:

*SiRibenMerah said...

memang menguji kesabaran sungguh nehhhh~ ahahahahaha...
nk bgtau dia p oversea la tuh kannnn~

mak encik | SZ said...

samannn je laaaa...
takyah pening2 penguatkuasa..
hehehee

khairul said...

saman jgn tak saman

~~zAnAfAhMi~~ said...

harus la saman...
Terima kasih singgah blog akk...

|| NaFiRaa || said...

hahahha... sabor jek laaa... kalo sis yang jadik penguatkuasa..kasi up sikit nilai samamnye..muahahahaha

shahdiana said...

hahah..ada cenggitu pulak...salam kenal....

midonz said...

Memang menguji kesabaran.Apapun kalau dah gitu,saman aje toksah bagi muka sangat... Ingat ni overseas apa..?

* sekalung ucapan terima kasih kepada SiRibenMerah, Mak Encik, Khairul, Zanafahmi, Nafiraa & Shahdiana yang sudi mengomen dalam entri ini *

Cik Nurul said...

hahahaa saba je la... :D

LYAfrina said...

ahhaiii...
blh tahan

midonz said...

LYAfrina : hehehe.. tau takpe... TQ sudi bertandang..


Cik nurul : haruslah bersabar.. kalau tak sabar dah lama cermin dia pecah

misz_eyza said...

woo berani dia ekk buat camtue...

midonz said...

misz_eyza - tau takpe... tension kepala penguatkuasa tu hehehe

EmpayarUtama said...

Bek tayang not lima ringgit gitu, takpun tayang kertas tisu je

midonz said...

letak duit tips ke.. sure tak jadi saman... hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...