Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Monday, May 21, 2012

Mantap giler

Ini ada 1 video yang aku rasa sangat menarik untuk dikongsikan bersama dan kebolehan mereka jarang2 kita dapat lihat di Malaysia..
saksikanlah sedutan ini..  Thanks youtube...

video

Kalaulah korang terjumpa diorang ni kat mana2, please kongsikan bersama kitorang di sini. Bagi alamat kedai tersebut, aku nak sangat tengok dengan mata aku sendiri...

Friday, May 18, 2012

Sudah cukup sudah..

Sarapan sudahh..
Terlelap pun sudahh..
Email checking pun sudahh..
Apa yang tak sudah lagi ni..?

Menantikan kereta aku kat Nissan Service Centre yang tak sudah2.. Huuhuuu.. 

Friday, May 11, 2012

Kosong

Aku kira2 agak lama aku tak update blog ni..  arini aku gagahi jua utk coret apa yg ada dalam minda ku yg kosong..  chewah mcm tajuk lagu Najwa Latif pulak..  Yg sebenarnya takde kaitan langsung dgn Najwa...

Apesal aku rasa kosong sangat setelah aku lepaskan sesuatu yg pernah jadi milik aku dulu.. walhal ia suatu yg sangat bagus dalam hidup sebab aku melepaskannya..

Ia takde kena-mengena dgn cinta hatiku kerana aku tetap cintakannya ibarat menyambut kelopak hati yg jatuh dari langit hehehe...

Ish, rindunya pada kenangan lalu.. terasa nak balik ke zaman lalu tapi mana mungkinku dapat hajat begitu..  Perkara yang berlaku pasti ada natijahnya maka kita sebagai hambaNya terima Qada' dan Qadar...

Tuesday, May 08, 2012

Dulu dan sekarang



Monday, May 07, 2012

Rumah oh rumah

Alhamdulillah akhirnya selesai sudah operasi angkut barang2 ke rumah baru di Jengka Mahkota, Pahang. Rasa sengal2 badan masih tak hilang lagi.. jap lagi nak gi kerja pulak..
Walaupun tak seindah mana tapi lega jugaklah bini tak payah menumpang kuarter lagi hehehe...

Nak citer banyak pun dah tak lalu dah sebab mata ni dah penat dan badan pun sama hehehe.. tapi kerja tetap kena pergi juga huhuhu.. Takpelah,slow2 kemas mana yang patut nanti..

Thanks to my love, Pn Sophie Tarmizi. Saye sokmo deh..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...