Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Thursday, February 23, 2012

Aku mahu pulang

Menanti ketibaan bas yang bakal membawa aku ke Pahang kejap lagi. Suasana yang tak membingitkan sejak ia dinaiktarafkan. Nice...

Yes.. Akhirnya sampai jugak basnya..  Eh, bukanlah.. itu nak ke Thailand.. cis terkena aku hehehehe...

Aiseyman... Ramainya awek... Alamak, bateri laptop aku dah bagi warning. Bila2 masa je laptop ni akan padam... ok la, aku out dulu... Kepada pembaca semua, selamat menjengah ke blog Tinta Midonz. InsyaAllah aku akan menjengah ke lokasi anda setibanya aku di Pahang hehehe... Zasssss....


3 comments:

|| NaFiRaa || said...

moga selamat tiba ke destinasi~

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selamat pegi dan pulang ya =)

midonz said...

yup.. alhamdulillah akhirnya selamat jugak sampai di Pahang.. dan selamat tiba di KL..

*kat pahang takde line internet,KL je ada sbb ada streamyx.Itu yg lambat reply tu*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...