Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Wednesday, February 22, 2012

Hot ke dia..?



7 comments:

*SiRibenMerah said...

ok.. mmg x letak pon...
hehehe~

Aishah Jahirah said...

muka kucing2 yg serius....memang tak hot pun la...

|| NaFiRaa || said...

ok.. baik~ :)

EmpayarUtama said...

Alaaaa... diorang kata "Aku peduli apa?"; "lu sapa?"; dan macam-macam lagi.

Kawan diorang akan kata "aku sokong"

Tak percaya cuba share entri ni kat wall salah sorang yang gedik ^_^

midonz said...

ahak.. kalau share kat dalam blog minat yg gedikz silap2 berperang pulak nnt bro.. hehehehe....

Cheqna said...

Nak bergambar biarlah berpada2..aurat kena pastikan dijaga..

dan bukan masa bergambar aje..masa2 lain pun kan, tak kira lelaki ataupun perempuan.

midonz said...

cheqna : yup, setuju. Tak perlulah kita nak ajar lagi kan.. masing2 dah aqil baliqh.Tapi itulah,yg berlaku kini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...