Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Monday, February 13, 2012

Kita selam lagi jom

Entri yang lalu aku sentuh mengenai menyelam laut dalam jadi entri kali ni masih mengenai laut juga tetapi bukan nak ajak korang main laut ke berpiknik ke yer...  Aku nak tunjukkan sesuatu produk yang lebih canggih dan menjimatkan masa semasa menyelam dilaut dalam khususnya.


Alat ini di datangkan khas bersama tong oksigen bagi memudahkan penyelam. Nama alat ini SeaScooter. Selain mementingkan keselasaan, penyelam juga mampu bergerak bebas seperti naik motosikal gitu.. Jika dulu para penyelam menggunakan sejenis mesin...
... yang sama juga namanya tetapi lebih ringan daripada gambar di atas.




Nampak memanglah lawa dan menawan tapi harganya juga berpatutan bergantung pada ciri2 yang dimilik oleh alat tersebut. Sesungguhnya alat ini sangat bagus.

7 comments:

misz_eyza said...

pakai alat tue boleh bawak saya ke laut tak jumpa org dirindui hihi...?

khairul said...

sempoi water scooter tu

*SiRibenMerah said...

da jenguk sini.. kat sabah adakan?
I penah tgk kat pulau manukan.. cuma tak test naik je sbb x plan g mandi manda pon time tuh :)

*kunjungan balas*

MawardiYunus said...

wah boleh beli satu nie.. huhuh

midonz said...

@misz_eyza - hehehhe... ajaklah dia join sama...

@khairul - memang sempoi beb.. ada beran..?

@SiRibenMerah - ye ke kat sabah ada.. saya ni ntah bilalah nak ke sabah...

@MawardiYunus - harga seunit dianggarkan RM 70,000.00

aiEz said...

seascooter tu smart giler...tapi bawak laju2 dalam air camne tu?

midonz said...

AiEz : Pengeluar tu dah buat research punya.. takde masalah kot. Jangan buat pusingan 360 darjah udah ler... confirm masuk air punya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...