Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Tuesday, January 31, 2012

Journey 2: The Mysterious Island

Entri kali ni aku nak kongsikan bersama anda semua mengenai filem Journey 2: The Mysterious Island


Bagi penggemar filem bergenre pengembaraan, sudah pasti filem ini menepati citarasa korang. Amat sesuai jika bawa seisi keluarga menontonnya. Aku yakin korang pasti terhibur malah tak rugi kalau membeli tiket wayang ini. Jika korang sudah menonton...




.....filem ini maka Journey 2 adalah sekuel bagi filem tersebut. Garapan yang di lakukan oleh Brad Peyton (pengarah) bagi sekuel ini amat menakjubkan sehinggakan kita akan berasakan seperti mengembara bersama-sama mereka di dalam filem ini.

Aku tak mau cerita panjang lebar mengenainya kerana korang mesti tonton sendiri dan komen sendiri. Bagi aku, ia sangat terhibur dan mengujakan. Apapun selamat menonton..



5 comments:

eidham_eika said...

singgah cni..:)

Ateyn Russyiddin said...

hye.. jgn lupe follow aty gak yerr.. hehe... singgah2 la blog atyn..

midonz said...

ok ateyn..

♕ Mr.IX ♂ said...

aku suka cite fantasy2 ni.....

midonz said...

Mr.IX : aku pon suka hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...