Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Thursday, January 19, 2012

Uniknya tiada kat Malaysia

Ada sesuatu yang ingin aku kongsikan bersama pembaca sekalian..

Suatu lokasi di Jepun




Wah, cantik tak..? 

Di Malaysia belum pernah aku jumpa sarung kerusi macam ni walaupun dalam Monorail, Komuter, STAR, LRT maupun KTMB. Serius beb, aku tak jumpa lagi...

Korang tengok, hiasan di dalamnya so sweet...
Hah, semua gambar yang korang lihat ni adalah hasil daripada saudara Syamsid aka MrFlymoo.
Aku nak promote Blog saudara kita ni kat pembaca sekalian. Ringankanlah jemari dengan meng'Klik' Blog MrFlymoo


2 comments:

afqh said...

cool betul seat train tu
kalau buat kereta buat jadi tak ha5
malaysia tak boleh buat benda2 ni lagi
semua hasil nak cover maintenance

midonz said...

memang cool..
betul kata awak,malaysia ni kalau nak bikin macam tu mesti kira costing itu ini.. akhirnya tak leh pasang sebabkan maintenance yg tinggi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...