Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Saturday, January 21, 2012

Saman bang..!

Syabas abang Polis (PDRM) yang menjalankan tanggungjawab di kawasan Leisure Mall, Cheras, Kuala Lumpur. 


Sedang makan tengah hari di McDonald's Leisure Mall tetiba ternampak kelibat abang polis celah2 jejambat tepi jalan nu.. Wah, siap main nyorok2 abang polis yer.. nak join boleh tak..?
Rupanya dia tengah dok perhati sape2 yang parking sesuka hati kat line kuning... Hmmm,bagus sangatlah tu. Padan muka kereta diorang, nak ngelak bayar parking last2 kena bayar kompaun.. Amik engkau hahahaha...

MORAL : Parkinglah kat tempat yang disediakan kalau tak nak kena saman / kompaun  

2 comments:

♥ NaurahBaiti ♥ said...

saman jangan tak saman. hehe :D

midonz said...

itu yg kita harapkan.. syabbas inspektor sahabb..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...