Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Sunday, January 29, 2012

Cara paling mudah bila di dalam Komuter


Bagi kita rakyat Malaysia khususnya memang rasa rasa pelik bila geng Negro masuk negara kita. Mana tidaknya, mereka masuk dengan menggunakan alasan pelajar di sini. Ahh, itu bukanlah perkara utama entri aku. Cuma nak share apa yang sahabat kita jumpa dalam Komuter. Thanks to xLupa kerana mengizinkan aku share photo ini. Aku tak peduli apa yang korang nak huraikan tentang photo di atas, hak korang nak kata apa.. 

Oh ya, kalau rasa2 nak luahkan.. Korang boleh memekak kat ruangan komen di bawah. TQ semua hehehe..

3 comments:

eidham_eika said...

done follow u..btw buang la word vrification huhu..susa nk komen..

midonz said...

hehe.. aku pon tgh cari caranya nak buang menatang tak guna ni.. harap bersabor ek tq..

midonz said...

hehe.. aku pon tgh cari caranya nak buang menatang tak guna ni.. harap bersabor ek tq..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...