Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Monday, January 30, 2012

Tak tahan beb..!

Aduh.. rasa senak tahap tak hengat dah..! apa dah jadi kepada aku sekarang ni..?  Apakah aku salah makan time makan malam tadi atau terlebih makan cili..?

Aku rasa macam nak ke toilet pun ada tapi bila masuk toilet tak nak pulak ehem.. ehem..
Adoi, puaslah aku dok picit2 kepala dan perut aku..  Ohh.. ko lapar rupanya wahai si perut..
Okay lah, akan aku tunaikan permintaan ko kali ni...

Kita gi kedai kat bawah blok aku jom..

Amboi.. inikah yang ko nak sangat tadi.. Hmm,padanlah ko meragam..


Akhirnya permintaan si perut tercapai jua..  Senyap juga akhirnya yer..

4 comments:

nur chahaya abadiey said...

salam..
wah..sedap pulak nampak... :P

midonz said...

Lazat..

farz zull said...

perghh, ni dah terliur sangat ni...;)

midonz said...

hehehe... Harus..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...