Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Monday, January 16, 2012

Oh tidak..!

Berlaku tengahari tadi di USJ dekat-dekat The Summit USJ...


Time ni cuaca panas terik so aku mengandaikan si driver tu mesti mata dia terkebil-kebil menahan mengantuk tahap tak hengat punya. Sebabnya aku pun kekadang macam dia jugak... kena pulak angin panas menerpa muka, maunya tak mengantuk...

Kepada pemandu kereta,hati-hatilah ye... mujurlah lori,kalau kereta rasanya remuk sudahh...

2 comments:

mak encik | SZ said...

ye memang betul!terik betul mentari hari ni .... mata pun layuuuuu....

midonz said...

memang betul tu, rasa mcm ada batu besar atas mata ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...