Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Thursday, March 29, 2012

Toilet oh toilet : part 2

Sambungan dari siri Toilet oh toilet : part 1


Pernahkah anda tersalah masuk toilet..  Hmm, awas ya..  Jangan salah masuk pula nanti tak pasal2 kena tangkap polis.. hehehe..


7 comments:

mak encik | SZ said...

malu nak mengaku ....
tpai pernahhhh! hihihihii...
kisahnya kat wing sebelah sana jumpa toilet ladies dulu baru men, tapi rupanya kat wing lain dia bertukar plak ... tak perasan plak kat signage pintu, konpiden je masuk...tapi takde orang la dalam tu...dah kuar baru perasan...kuikui

m!3yr4h_LolLy said...

nyaris nyaris tersalah masuk tu ade lah jugak tapi tak masuk lagi. hehehe

midonz said...

@ mak encik - malu wooo... malulah kalau masuk tetiba pompuan menjerit,tak pasal2 kena tangkap polis huhuhu...


@ mieyrah_lolly - jaga2 tau...

khairul said...

so far x pernah silap lagi hehe

midonz said...

@ khairul - hehhe.. baguslah.. berjaga2 je...

Tyntha Lana said...

salam. tak pernah lagi.

tapi pernh tgk sorg laki ni tersilap masok tnds pompuan.

tapi, bila pk2 blik, gaya mcm bukan tersilap, macam memg sengaja masuk. Coz, die siap masuk dlm bilik jamban tu sndiri.

Kita kt sinki luar,bsh muka time tu, terdengo org pompuan jerit, hihihi. Tak brani nak menuduh. mngkin laki tu btul2 excited nk tkucel, smpai silap msuk toilet,hahahh

midonz said...

@Tyntha Lana - Wsalam, ntah la. saya pun tak berani nak kata apa.. mungkin kot,kita fikirkan yg positif sudahlah ye... jika di luar negara,itu perkara lain pulak... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...