Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Friday, March 23, 2012

Act of Valor

Review kali ni aku nak cite sikit tentang filem 'Act of Valor' yang kini dok tayang kat panggung. Bagi mereka2 yang suka genre perang, nah ini dia hidangan yang best untuk si penggemar filem perang.


Mengisahkan sebuah pasukan unit khas yang di kerah untuk menyelamatkan perisik CIA yang telah diculik oleh pengganas. Dalam pada itu, anda akan di bawa oleh juru gambar dengan pergerakan tektikal Navy SEAL dan pastinya ada dapat rasakan seolah-olah anda bersama pasukan terbabit. Sangat mengujakan sehinggakan aku menontonnya 2 kali, best punya pasal...


Tiada pelakon ternama dalam filem ini, semua pelakon biasa2 je tapi plot cerita ni sangat menarik dan hebat.



Citer banyak2 pun tak guna geng.. Cepat menontonnya di panggung yang terdekat.. Layann...

2 comments:

Tyntha Lana said...

Macam best je ni, midonz da tgk ke?

midonz said...

@tyntha lana - 2 kali saya tengok hehehe....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...