Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Wednesday, March 21, 2012

Nak Muay

Saje post photo ni.. comel kan..?  Aksi si kecil atas gelanggang..

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3359256855691&set=p.3359256855691&type=1&theater 


Ni bapak budak pulak...


8 comments:

*SiRibenMerah said...

hehe.. kecik2 da diajar boxing..

Cheqna said...

Kalau budak nampak comel, kalau bapak budak jauh sekali..sebab berlawan nampak ganas, tak de nya nak comel.

:-D

khairul said...

game yg ganaz

midonz said...

Memang benar game ni nampak ganas,terpulanglah pada ibubapa mereka samada nak hantar anak2 mereka ke situ atau tidak.Yang penting kena tanamkan tujuan asal masuk Nak Muay ni.Saya memang bercadang nak hantar anak masuk ni cuma skrg ni belum sesuai lagi,kecik lagi.. hehehe..

m!3yr4h_LolLy said...

macam cute pulak tengok dak kecik to. hihihi

midonz said...

@mieyrah - cute sgt2 tp berani.. itu yg sy suka..

Niswatus Solikah Samik said...

tuk budak pon ade game ney? owh sgt bahaya.. but nice.. =) sy dah follow awak. terima kasih sudi singgah ke blog sy.. =)

midonz said...

@niswatus - terima kasih sokmo.. :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...