Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Sunday, March 11, 2012

Singapura

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca Blog Tinta Midonz. Hanya nak menyampaikan sesuatu berita bahawasanya bermula esok 12-3-2012 sehinggalah 16-3-2012 aku akan berada di Kota Singapura atas urusan tugas.


Dan dalam tempoh itu jugalah aku akan sepi dari blog ini buat seketika. Kalau aku berkesempatan, aku akan update apa yang patut okay.. Baiklah semua itulah perkhabaran yang ingin aku sampaikan, semoga anda terus memberikan sokongan dan komen2 agar aku boleh memperbaiki apa yang patut..  Sekian terima kasih semua..


4 comments:

tabek puang said...

aku perna pi singapura ni...tapi dalam mimpi la...hehheeh

khairul said...

best nya ..leh la p universal studio kan

m!3yr4h_LolLy said...

untunglah dapat pergi singapura. hehehehe.

midonz said...

@tabek puang - hahaha... lawak la lu ni..

@khairul - lalu depan Uni.Studio sempat menjeling je.. masa di sana terhad sbb kerja banyak sampai nak keuar jalan2 pun rasa seksa... memang teringin masuk sana tapi tak kesampaian cuma sempat melawat National Geography je sbb ia betul dalam building tempat aku keje... sob3...

@mieyrah - hehehe,terasa jugak tapi tak sempat nak jalan2 sbb keje saya ni bz dgn site je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...