Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Friday, March 02, 2012

pelik ke..?

Anda pernah makan otak-otak..?  Mai lah rasa... hehehe...


Amacam, mau race kaa..? 5 kilo.. amacam,ada bran..?


6 comments:

eita said...

eeeiiii....geli sungguh lah tengok otak tu..leh makan ke?

haha...lawak nya lah naik basikal...

midonz said...

otak lembu memang boleh makan...
eita tak pernah makan otak lembu ke...? sedap tau...

ciksukaberangan said...

eee.. tu bukan otak2 makanan. haha

midonz said...

@cik sukaberangan - yang itu bukan sebarangan otak2 tau... fresh dari ladang lagi tu hehehehe....

Cik SHiNJU said...

saya biasa makan otak lembu masak lemak cili api...dh lama x makan..
kalau kat pasar tmpt saya sebiji otak tu RM5...sedapnye x terhingga..hanya
yg penah makan jer tau... :)

midonz said...

@ cik shinju - hehehe... memang benar apa yang dikata. Dulu sy tak pernah makan otak lembu sepanjang hidup sy tapi selepas berkahwin dgn org kelantan,segala organ yg ada pada lembu sy bedal kecuali mata lembu sbb tak jumpa lagi org yang pandai masak mata lembu... Agaknya kalau terjumpa nak juga merasa mata lembu :D

Pada sesiapa yang belum try.. jangan malu2 try otak lembu masak lemak.. sedap wooo...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...