Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Tuesday, March 20, 2012

Sakitnya hati

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia buat semua pembaca yang dikasihi sekalian. Sejak bermenjak menjak ni idea untuk diterjemahkan ke dalam blog Tinta Midonz seakan mati camtu je.. mana taknya sejak aku balik Malaysia idea ni umpama tak mau keluar langsung.. Asyik fikirkan kerja je..  bila kat Singapura idea mencanak-canak la pulak tapi tak berpeluang langsung nak update blog...

Takpelah... nanti aku cuba save dalam Words pastu aku forwardkan kemudian.. Hmm, ok juga tu...

4 comments:

Cheqna said...

semoga hati dah "tak sakit"

selamat menulis!

:-)

midonz said...

@ cheqna - harap2 begitulah... thanks for your support.. Thanks for coming..

:-)

misz_eyza said...

sabar2...pelan2 cuba ingat balik idea tue...saya pun slalu jd camtue...bila di luar PC idea mencurah tp bila ngadap PC otomatik otak jd blank.

midonz said...

@misz_eyza - sedang bersabar ni.. huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...