Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Monday, April 02, 2012

Sewing Curtains

Hmm... Operasi menjahit kini bermula......


Sedang menyiapkan kain langsir rumah baru kami di Jengka Mahkota, Jengka Pahang. Bab pilihan dekorasi sudah menjadi tugas bini aku, aku tak kisah macamana pun asalkan sejuk mata memandang sudah cukup bagi aku. Bab menjahit tugas aku..  Dulu, kini dan selamanya.. hehehehe  :-D   Jangan marah ek Pn Sophie (bini aku)


Setakat ni proses menjahit baru 50 % dan hasilnya tak boleh nak tunjuk lagi (seganlah belum complete). Tunggulah bila 100 % siap baru aku siarkan..  Bukan nak promote jahit langsir cuma saje aku titipkannya di sini buat santapan korang.  Okay la geng... Jumpa next entri... Wasalam...

7 comments:

Cheqna said...

Oh, dah siap ye, Alhamdulillah..ada house warming tak nanti..? :D

dah lama tak jahit langsir, tak sempat..may be tahun ni boleh dah tukar yg lama..nanti tunjuk2kan hasil..kot boleh tiru meniru..hehe


:-)

mama pipie said...

wah kagumnya jahit sendiri.. nk kena belajar ni dgn wife awak

sophietarmizi said...

hehehe....mmg sy x pandai jahit pun....lg pun dh ada bakat terpendam tu rugi kalau biar terperap...tak gitu en midon?

tq byk2....:)

midonz said...

@cheqna - boleh aje

@mama pipie - hehehe

@sophietarmizi - sama2

wahida said...

wah...hebatnya....saya ni pandai jahit seluar koyak boleh la...haha...

salam kenal, tengs singgah komen blog saya, saya follow sini terus okeh...

m!3yr4h_LolLy said...

untunglah kan boleh jahit sendiri langsir baru. tak yah tempah2 dah. hehehe

midonz said...

@Wahida - Takdelah hebat mana,jahit utk sendiri bolehlah.Kalau amik tempahan memang tak bolehlah nanti byk komplennya.Salam perkenalan,terima kasih sudi datang :) insyaAllah kalau ada yg boleh dikongsikan sy memang tak kedekut punya...


@Mieyrah - Sekarang ni kalau tempah langsir memang mahal.Biasalah sejak harga barang naik,upah jahit pun ikut naik juga.Sy amik peluang ni utk jimatkan belanja...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...