Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Tuesday, April 24, 2012

Apa fungsi USB

Zaman sekarang semua nak senang kan.. Nah ini dia produk terkini.. biasanya korang boleh charge handphone atau guna fan laptop atau apa-apa je lah dengan hanya plug in usb ke laptop anda kan..


Aku pasti bateri laptop korang tidak akan mudah habis hehehehe.......

5 comments:

Cheqna said...

serius ke betul2 ni? lambat sikit bab2 IT ni..hehehe :-)

khairul said...

dh ada juai kt mesia ka?

midonz said...

Sebenarnya charger laptop ni takde lagi dan kalau ikut logik mana boleh laptop charge baterinya sendiri kecuali laptop charge device lain(handphone, fan board, Ipad etc).
Jika nak charge laptop, anda boleh guna standalone device contohnya charge laptop dengan plug-in car’s cigarette lighter. Yang ni ada jual kat mana2 kedai komputer.

EmpayarUtama said...

Kalau ada aku nakle :)

midonz said...

bukan ko sorang je, memang dah ada yg bertanya pasal usb ni.. kalaulah aku terjumpa aku akan khabarkan.. nnt aku buat bisnes online pulak hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...