Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Saturday, April 14, 2012

MIRROR MIRROR

Menonton filem ini umpama kita tak mau berganjak dari kerusi. Kenapa aku kata begitu, kerana filem ini sangat  best walaupun kita dah tau ia cerita Snow White yang ditindas oleh mak tiri dia dan kita dah tau sinopsisnya sejak kita kecik lagi. Sebuah kisah dongeng fantasi la senang citer.


Pada masa filem ni keluar hasrat hati tak mau tengok pun sebab dah tau endingnya macamana. Ntah tiba2 tergerak pula rasa hati ni nak pi layan. Seperti yang dijangkakan aku memang dah tau ending dia hehehe  happy ending kahwin dengan putera raja hehehe...

Apapun bawaklah anak2 sama, ada komedi dan sedih (cehh.. kenapa aku ni...) Selamat menonton, best wooo....

2 comments:

khairul said...

abg nk bwk anak2 tgk transformer nanti

midonz said...

Transformer terbaek...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...