Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Saturday, April 07, 2012

Titanic

Jom kita layan movie Titanic yang telah di bikin dalam versi 3D.

Sebuah filem epik percintaan agung la konon2nya, rasanya semua tau filem ni antara filem terlaris pada tahun 1997. Kepada sesiapa yang belum tengok lagi jom layan di pawagam sekarang.

Ini pula masih dalam pembikinan filem dan dengar cerita ia bakal pecah panggung mengatasi kutipan Titanic 1997.

4 comments:

Tyntha Lana said...

salam..

hahahahahh, tergelak tengok, ni bukan tahap pecah panggung, pecah gak pinggang,punggung semua,hahaha

Sz said...

salam...

u jump, i dont want to jump!

hihihi

Cheqna said...

Saya tak de pulak minat Titanic..tak sama dgn org2 yg pecahkan panggung..hehe

:-)

midonz said...

@tyntha lana / Sz : Wsalam.. terima kasih kerana sudi menjengah.. saje je melawak.. sebenarnya nak masukkan entri pasal Titanic yang dok masuk panggung dalam versi 3D,tiba2 boleh dapat idea nak buat joke hehehe... :-D

@cheqna : takpe, lagipun saya buat entri ni umum dan gambar terakhir tu sekadar suka2 je... Apapun saya hargai kunjungan Cheqna.. terima kasih :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...