Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Monday, December 26, 2011

Sherlock Holmes: A Game Of Shadows


Jom kita menonton filem Sherlock Holmes ke-2 yang masih mengekalkan watak utamanya, Robert Downey Jr. dan Jude Law. Kali ini Holmes terpaksa meminta bantuan Dr.Watson untuk sama-sama menyelesaikan suatu kes yang agak rumit membabitkan seorang profesor yang menjalankan kerja jenayah paling licik.


Aku kira ini sebuah filem yang sangat mengagumkan bagi mereka yang meminati genre aksi dan misteri. Tak keterlaluan jika aku menyatakan 2 buah filem ini sama menarik dan terbaik. Sungguhpun aku belum berkesempatan untuk membaca novel karya Arthur Conan Doyle, menonton filem ni cukup memadai. 
Sepanjang babak 2 jam lebih dalam panggung, aku merasakan seperti berada di sana dan kepuasan dapat dirasakan sehingga penghujung cerita. Rasanya akan ada sambungannya.. Tak sabar nak tunggu filem berikutnya.. Kalau confirm..

Aku terhibur sangat dan sesuai untuk semua golongan. Selamat menonton.

2 comments:

eita said...

tak pernah tengok pun..lain kali kalau pergi tu ajak lah eita sekali...
ha3..

Mohd Hamidon said...

skrg ni mudah je.. boleh download movie dari internet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...