Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Friday, October 22, 2010

Biadap betul laa...

Woi.. Harapkan kereta je besar... Come on la, janganlah main selit-selit jer...
Orang lain semua ikut line masing-masing, jangan potong Q maa....



Herrgghhh...!  Apa patut ku lakukan, perlukah aku keluar dari kereta sound direct kat driver Mercedes tu..?
Arghh... karang jammed teruk la pulak...

Nasihat aku, janganlah kita pentingkan diri. Orang lain pun busy juga, ikutlah line anda... jangan ikut kepala sendiri jer...  kita semua berkongsi jalanraya...
Masing-masing ada akal fikiran yang hebat, so ikutlah peraturan....

3 comments:

marinahunny said...

nk cpt buan jln sndiri la kan..

Mr PenyuBiru said...

kat kl ni mmg camni lah kebanyakkan driver.kekadang bengang,aku pun buat juga.hehe..

lama² dah biasa alami perkara camni,buat tak paham jer.hati pun tak sakit.

midonz said...

marina : jawapan yg selalu aku ungkitkan kat org macam tu...

mr penyu : Alhamdulillah setakat ni boleh kawal lagi.. belom lagi sampai tahap bertumbuk... aku tak buat potong2 Q ni sbb aku ada prinsip aku sendiri.. bak kata bini aku.. aku kalau driving mmg skema sket huhuhu... follow je bontot kereta,kalau panjang Q mcm ular.. aku tetap ikut belakang tak reti nak selit2.. kalau moto tu aku selalu buatlah hehehehe....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...