Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Friday, July 29, 2011

Selamat tinggal..

Semalam, 28hb Julai 2011 adalah hari terakhir cik Nandra Fairuz berkhidmat sebagai Audit Assistant di Big Cinemas Brem Mall. Bagi kami warga kerja disini mengharapkan semoga awak berjaya dengan langkah baru awak.. Sudah rezekinya, dikhabarkan sudah mendapat tawaran baru. Nama syarikat tu dirahsiakan dulu, ewah.. bunyi macam best je kan.. Apapun tahniah.. Kalau ada position yang best hello-hello kami kat sini hahaha...



Ok.. Pihak pengurusan telah membuat suatu majlis makan-makan pada hari tersebut. Majlis ni berlangsung dengan meriah walaupun tak ramai yang datang sebab kami kerja shif maka kena bergilir-gilir time tu..  Mau makan pun kena ikut shif jugak ke bos..

Tak kisahlah betul tak, janji seronok.. beberapa gambar yang sempat dirakamkan oleh jurugambar bebas kami..

Apa yang best sangat tu bos (Siti Fatimah)

Ewah.. Seronok kau ye Nandra..



Acara selesai pada jam 10.00 malam. Lazatnya makanan yang di sajikan..  Citer dah abiss.. dah pi sambung kerja..

2 comments:

Sz said...

ni dah ala2 jamuan sebelum ramadhan ye..hehehe

mesti sedih ditinggalkan kawan sekerja ... tapi kalau pergi untuk tawaran yang lebih bagus ok je...

midonz said...

yup, hijrah untuk bulan ramadhan.. rakan2 mendoakan semoga dia berjaya dengan bidang yg di ceburinya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...