Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Wednesday, September 29, 2010

Aksi terlampau..

Sama-sama kita menonton scene ini.. apakah pendapat anda tentang perkara ini.. 


video

Apakah gelaran yang sesuai untuk ahli keluarga mereka ini..?  dimanakah hilangnya sifat keperibadian yang harus ditunjukkan oleh penjaga kepada anak mereka.. semakin ditonton semakin sakit hati saya dibuatnya....

5 comments:

Anonymous said...

kononnya nk ajar berenang la tu...bodoh@!!

sz | m.s.s said...

eeee...psikonya...
kalau la lemas budak tu camne? aadoiii...geram btol...

sophietarmizi said...

mmg bengong.....

eita said...

klau mati lemas budak tu macam.....
eeeeiiiiii....rasa nak hempuk je kepala nak beranak tu....
kurang asam jawa betol lah

midonz said...

Pengalaman saya bekerja dalam entertainment industry, bangsa arab ni memang begitu. Mereka akan biarkan anak2 mereka bebas melakukan apa saje walaupun tindakannya boleh membawa kepada kecederaan. Perkara ni berlaku ketika bekerja di Indoor Theme Park Berjaya Times Square KL, dimana anak mereka yg berusia 8 tahun (memiliki tubuh yg besar) sedang menaiki Buddy go Round (ala yg ada dinosour/kuda didalamnya kendian berpusing2 membentuk pusingan) dalam masa Ride tu berpusing,budak tu boleh berlari2 sambil melompat dari 1 kuda ke 1 kuda yang lain tanpa pengawasan penjaganya... memang bahaya tindakannya,budak tu masih berdegil dan terus buat aktiviti tu walaupun ditegah acap kali. Lastly, saya stop Ride tersebut.. apa lagi mak bapak dia bengang gila sbb tindakan saya.. citer banyak takde,terus serahkan kat manager utk tindakan susulan... akhirnya customer tu diarahkan keluar dr Theme Park tu kerana bersikap biadap.. tabik spring to my boss kerana support saya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...