Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Monday, May 21, 2012

Mantap giler

Ini ada 1 video yang aku rasa sangat menarik untuk dikongsikan bersama dan kebolehan mereka jarang2 kita dapat lihat di Malaysia..
saksikanlah sedutan ini..  Thanks youtube...

video

Kalaulah korang terjumpa diorang ni kat mana2, please kongsikan bersama kitorang di sini. Bagi alamat kedai tersebut, aku nak sangat tengok dengan mata aku sendiri...

5 comments:

Cheqna said...

haha..dahsyat yang roti canai and teh tarik tu...

tp if tengok betul2 tak surelah sanggup makan or minum..hehehe..

:-)

khairul said...

hebat betol

midonz said...

sangat dahsyat.. pernah gak try tapi lain pulak yang jadi... sedihnya sbb tak terer macam tu..

afqh said...

style gile yg last tu
kalau camtu kat mega sale malaysia kan best ha5.
anyway sudah naik nuang 1997 kan
banyak bezza tak

midonz said...

afqh : rasanya ada beza.. skrg ni dah tahun 2012..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...