Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Friday, May 11, 2012

Kosong

Aku kira2 agak lama aku tak update blog ni..  arini aku gagahi jua utk coret apa yg ada dalam minda ku yg kosong..  chewah mcm tajuk lagu Najwa Latif pulak..  Yg sebenarnya takde kaitan langsung dgn Najwa...

Apesal aku rasa kosong sangat setelah aku lepaskan sesuatu yg pernah jadi milik aku dulu.. walhal ia suatu yg sangat bagus dalam hidup sebab aku melepaskannya..

Ia takde kena-mengena dgn cinta hatiku kerana aku tetap cintakannya ibarat menyambut kelopak hati yg jatuh dari langit hehehe...

Ish, rindunya pada kenangan lalu.. terasa nak balik ke zaman lalu tapi mana mungkinku dapat hajat begitu..  Perkara yang berlaku pasti ada natijahnya maka kita sebagai hambaNya terima Qada' dan Qadar...

4 comments:

mak encik | SZ said...

begitulah hukum alam...
u win one, u loose one...
susah nak win-win situation ... ;)

midonz said...

kadang2 ada gak terfikir yang tak masuk akal..

MawardiYunus said...

hati perlukan masa untuk sesuatu yang baru :P

midonz said...

ada benarnya kata en.Mawardi
kadang2 offer lain yg datang tapi hati ni berbalam2 pulak.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...