Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Tuesday, October 25, 2011

Maaf

Salam sayang kepada pembaca semua, agak lama aku tak mengupdate blog ni. Menjadi 1 misteri jika aku tak update dalam jangka waktu begitu lama. Pelbagai halangan menimpa pada aku sejak beberapa minggu yang sudah.

Eh, bukan masalah kronik pun cuma waktu kerja yang padat ditambah pula aku ibarat putus hubungan dengan dunia internet buat seketika. Menyendiri.. oh tidak.. aku bukan begitu.. Pastinya jadual aku memang padat..

InsyaAllah, aku akan cuba berikan sedikit waktu mengUpdate apa yang patut..  Terima kasih tak terhingga atas sokongan anda semua..

2 comments:

mak encik | SZ said...

komitmen kerja pasti didahulukan!

midonz said...

ye betul tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...