Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Sunday, October 09, 2011

Kau yang cari pasal

Thanks to my FB frenz


Malang memang tak berbau
Kalau berbau dah tentu kita akan berwaspada selalu
Insiden berlaku apabila traffic light bertukar dari kuning ke merah
Mungkin dengan memecut deras pemuda ini akan berjaya melepasinya sebelum bertukar lampu merah
Sayang seribu kali sayang... kau tetap tak berjaya
Nah, inilah akibatnya..

Kepada penunggang di luar sana,agak2 dah nampak lampu kuning menyala
Janganlah dok perah throttle tu... Kuning bermaksud bersedia untuk berhenti..
Renung2kan...

2 comments:

johari said...

kesiannye.pecah kepala dia.

midonz said...

apa nak buat.. sudah suratan takdir

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...