Tinggalkan Link Anda disini... Saya akan melawat anda disana..

Korang tentu suka story ini..

Saturday, July 28, 2012

Bang, tunggu jap..

Sangat suka sketsa komik ni..  selamat menyambut Ramadhan dan jangan ponteng2 yer sahabat...

credit to comicstriper.blogspot.com


6 comments:

mak encik | SZ said...

hahaha...
tergelak saya petang2 hari ni ...

selamat berpuasa & rebut peluang lipatgandakan ibadah di bulan ramadhan ini utk en midonz & family :)

MIDONZ said...

:D hehehe.. saje je bikin hati happy.. sy tengok time posa ni muka masing2 masam je.. tau la posa,takkan tak leh senyum langsungkan...

Selamat berpuasa utk mak encik sekeluarga jua....

Cheqna said...

hehehe...tergelak saya baca ni :-)

Selamat meneruskan ibadah di bulan Ramadhan Midonz n family...semoga segala amalan diterima-NYA.

MIDONZ said...

Terima kasih cheqna.. saya juga ingin mengambil kesempatan di bulan ramadhan ni mengucapkan berbanyak terima kasih kerana anda menjadi sebahagian dari pembaca blog ini.. Selamat berpuasa & maaaf zahir batin

MawardiYunus said...

hahahah lawak der

jom join nie bro kalau nak up kan traffic blog..
http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/08/jom-up-kan-traffic-blog.html

MIDONZ said...

ok2.. i follow

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...